자유게시판

انواع ناودانی

페이지 정보

작성자 Cecil 작성일 24-08-24 17:05 조회 20 댓글 0

본문

MOSHABAK.jpgآشنایی با خط تولید ناودانی
در کارخانه‌های تولید ناودانی در سراسر جهان از جمله ایران برای تولید این مقطع فولادی پرمصرف از دو روش پرسی و فابریک استفاده کرده و براساس آن ناودانی‌ها را در دو دسته‌‌ی پرسی و فابریک قرار می‌دهند. مراحل تولید ناودانی به روش پرسی و فابریک به شرح زیر است:

تعدادی از کارخانه‌های داخلی و همچنین رقبای اروپایی این نوع ناودانی را با کمک ابزارهای کاملاً دقیق طراحان و مهندسان ساختمانی تولید می‌کنند. جدول محاسباتی اشتال از جمله همین ابزارهای بسیار کاربردی است که به لطف آن، اندازه گیری‌ها با سرعت و صرفه جویی بیشتری در زمان و انرژی انجام می‌شود.

سرعت اجرای بالاتر
صرفه اقتصادی
عدم نیاز به نصب نبشی
ساده شدن اجرای وال پست
عدم نیاز به ضدزنگ
عدم ایجاد ترک در نازک‌کاری
کاربرد ناودانی در نمای ساختمان
یکی از موارد کاربرد ناودانی‌ در ساختمان سازی، استفاده از قيمت ناودانی آن در نمای سازه است. جالب است بدانید که ناودانی‌های ساخته شده از فلز آلومینیوم، در اجرای نماهای مدرن و زیرسازی مورد استفاده قرار می‌گیرند. چرا که برای زیرسازی‌های نما که قیمت روز ناودانی در حقیقت بنیان و شالوده اصلی نما محسوب می‌شود، (استراکچرنما) از قیمت روز ناودانی مقاطع و مصالح گوناگونی بسته به نوع پوشش نهایی در نما و سیستم نصب آن استفاده خواهد شد.

کارخانه ‏های تولید کننده
کارخانه تولیدکننده ناودانی یکی از عوامل موثر بر روی کیفیت و طول عمر ناودانی می‌باشد. زیرا تولیدکننده با توجه به استاندارد تولید و مواد اولیه مصرفی، کیفیت ناودانی را تعیین می‌کند. به طور معمول نوع سبک بیشتر در کارخانه‌های روس و ایران تولید می‌شود. در حالی که نوع سنگین بیشتر در کارخانه‌های اروپایی تولید می‌شود. از قیمت روز ناودانی (go directly to pivan.co) روی کارخانه سازنده می‌توان به استاندارد ساخت، کیفیت و قیمت ناودانی پی‌ برد.

فرایند تولید ناودانی
مراحل تولید ناودانی بر اساس شکل ظاهری
حال که با فرایند تولید ناودانی‌ها آشنا شدید، بهتر است نحوه دسته‌بندی آن‌ها بر اساس شکل ظاهری را نیز بدانید؛ زیرا با توجه به شکل ظاهری ممکن است مراحل تولید ناودانی متفاوت باشد. انواع ناودانی را می‌توان از لحاظ شکل ظاهری به دو گروه‌ زیر دسته‌بندی کرد:

در دسته‌بندی ناودانی بر اساس روش تولید، هم دو روش پرسی و فابریک کاربرد دارد که در این مقاله به طور مفصل هرکدام را توضیح خواهیم داد. دسته‌بندی آخر هم شامل کاربرد ناودانی می‌شود؛ ناودانی سبک که کمتر از استاندارد تعیین‌شده ساخته می‌شود و ناودانی سنگین که دقیقاً طبق استاندارد اندازه‌گیری‌شده تولید می‌شوند.

با توجه به اهمیت و کاربرد بسیار زیاد ناودانی ناودانی سبک و سنگین، کارخانه‌های زیادی نیز در زمینه تولید انواع ناودانی و پروفیل سبک‌ و سنگین در بازار ایران فعالیت می‌کنند. با توجه به تفاوت انواع سبک و سنگین در تولیدات کارخانه‌های مختلف، برترین تولیدکنندگان داخلی این نوع پروفیل را در ادامه بررسی می‌نماییم.

یکی از مهم‌ترین آن‌ها کارخانه شکفته مشهد خواهد بود. مجتمع شکفته از سال 1330 فعالیت خود را در زمینه تولید فلزات آغاز نموده است و در حال حاضر یکی از پیشروترین نام‌ها در این زمینه است. این کارخانه هر دو نوع سبک‌ و ناودانی سنگین نیز تولید می‌گردد. سایز انواع سبک‌ و سنگین از 6 تا 16 می‌باشد که با طول 6 و 12 متر و وزن 19 و 13.8 کیلوگرم به بازار عرضه می‌شود. قیمت ناودانی شکفته مشهد معمولاً نسبت به برندهای دیگر کمی‌ بالاتر است. دلیل آن وزن کم و کیفیت بالای متریال ساخت این ناودانی است. جهت کسب اطلاع از قیمت روز ناودانی شکفته کلیک کنید.

댓글목록 0

등록된 댓글이 없습니다.

Copyright © suprememasterchinghai.net All rights reserved.